<> dotcomwebdesign.com
Översiktskarta Kontaktformulär Startsida

Dagbok 2010  

07-04-2010

Nu var det verkligen länge sen jag skrev i dagboken. Om sanningen ska fram så har vi i stort sett legat i ide när det gäller hundträningen. Men nu är vi tillbaka igen.

I helgen gick vi en viltsspårskurs hos Suzi. Det gick väl sådär måste jag säga men vi tar nya tag nästa tillfälle. På påskaftonen var det apporteringsträning hos Suzi. Det gick bra trots att vi är ringrostiga. Jag behövde påminna lite om vad stoppsignal är för något  {$lang_emotions_tongue-out} . Nu måste vi också slipa på våra sidotecken inför WT på Lidingö, vi måste ju starta i öppenklassen nu!

Sen senast jag skrev så har Glenn fyllt 10 år och Jesse blev 3 år i måndags. Glenn är jättepigg och var med och gjorde ett sök i lördags. Han måste ju få vara med ibland. Det fanns dock åsikter om att han är tjock och det måste jag hålla med om. Men han har ändå gått ner lite sista tiden. Men nu har jag minskat på fodret för både Jesse och Glenn och kompletterar med vitkål och rivna morötter istället så får vi se om det ger något.